Спорт

Луд бадминтон поен кој ќе ве насмее до солзи!

Понекогаш е добро да одиграте повеќе од десет мечеви за да освоите поен во бадминтон, а во тоа ќе се уверите кога ќе го подледнете видеото во продолжение.

Поради овој поен можеби нема да почнете да играте бадминтон, но секако мора да признаете дека станува збор за многу интересен спорт!

Финалниот меч на двојки меѓу  кинески и индонезијски комбинации, одбележа поен во кој тимот од најнаселена земја во светот мораше да игра повеќе од десет волеjи за да го освои.

Упорноста изгледа се исплати…

Напиши коментар