← НАЗАД НА БОЗА

Луксузната суперјахтата Какос В

Луксузната суперјахтата Какос В
679 Читања

Бродоградилиштето Адмирал Тецномар ја претставува својата нова суперјахта од 40 метри наречена  Какос В.Јахтата своето деби го имаше на саемот за Јахти во Монако и е претставена како најтивка јахта од оваа врста.

Има три палуби и многу моќен изглед, елегантна силуета искомбинирана со интересна палета од златни нијанси. Многу е моќна и кога збориме за брзината, може да крстари од 18 чворови и да забрза до 21. Дури и тогаш кога ќе ја достигне својата максимална брзина, нивото на бучност и вибрација е доста ниско во однос на другите јахти.

luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_99 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_01 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_02 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_04 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_05 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_06 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_07 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_08 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_09 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_10 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_11 luksuz-jahta-superjahta-cacos-v_12

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk