Bridal

Moonlight Couture со своја колекција венчаници за 2014

Оваа месечева свадба која модната куќа ја препорачува е софистицирана и блиска до секоја жена.

Самите модели се со нормални пропорции, не се практикувани ултра слаби манекенки.

Може да видите секој модел како ќе стои и доколку не сте слаби, високи и со очекуваните модни пропорции.

Низ целата колекција се провлекува чипката како доминантен материјал.

 

moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1268-front-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1260-back-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1260-front-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1261-back-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1261-front-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1262-back-view-2 moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1262-back-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1262-front-view-2 moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1262-front-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1263-back-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1263-front-view-2 moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1263-front-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1264-back-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1264-front-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1265-back-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1265-front-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1266-back-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1266-front-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1267-front-view-2 moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1267-front-view moonlight-couture-fall-2014-wedding-dress-h1268-back-view

Напиши коментар