← НАЗАД НА БОЗА

Необично убава, безимена јахта!

Необично убава, безимена јахта!
646 Читања

Оваа јахта е удобна и луксузно исто колку што е и необична. Палубата за сончање има необичен базен со рачно направени светло сини керамички плочи, кој е совршен за опуштање во текот на топлите денови. На главната палуба се наоѓа место за седење како и голем простор за сончање. Контраст на оваа јахта е меѓу енетериерот и екстериоеот. Иако надворешноста е необична, дизајнот на нејзиниот ентериер е во класичен стил. Главниот салон е осветлен и простран со елегантни вибрации кои се постигнати со мермер и бела кожа. Трпезаријата е направена за десет гости и соддржи смели сиви столици  и стаклена маса, накитени со прекрасен кристален лустер.

 

luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (16) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta-99 luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (1) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (2) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (3) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (4) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (5) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (6) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (7) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (9) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (10) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (11) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (12) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (13) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (14) luksuz-jahte-nautika-nameless-jahta (15)

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk