Prison brake

Неодоливо: првата средба на кучето и бебето

Еве како животните прв пат ќе се сретнат со новиот член од семејството. Ситуацијата вистина е неодолива и најслатка, меѓутоа не е сигурно и безбедно бакнувањето на бебчињата со кучињата. Сепак се работи за многу мало дете чиј имунитет треба да се гради и неговата отпорност не е како нашата.

Независно од тоа, погледнете го видеото и уживајте!

 

Напиши коментар