Керозин

Новата Caryali јахта

Во текот на 2013 година, лансирана е јахтата CaryAli од страна на Alloy Yachts компанијата…

CaryAli јахтата е дизајнирана со цел да се искомбинираат елеганцијата и лускузот со издржливоста и силата на оваа јахта. Долга е 128 метри, а екстериерот е дело на Rene van der Velden, додека за дизајонт на прекрасниот ентериер биле задолжени Grossman ентериерите.

На прв поглед, оваа јхта изгледа малку старомодна, но кога подобро ќе ја погледнете ќе забележите елементи на луксуз насекаде околу неа.

Надворешноста има многу палуби за сончање, бар, трепезарија и големо џакузи. Има еден главен апартман за гости, а во неа удобно можат да се сместат 10 лица.

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

NOVA CARYALI JAHTA

 

Напиши коментар