Керозин

Орфиро – електричен мотор!

Овој крузер со батерија е направен во Холандија. Основач на компанијата е Александар Стег. Тој Вели дека се работи за елегантен, флуиден екстериер кој покрива пет литиумско-јонски батерии со моќност од 72 волти.

Максимална брзина која моторот може да ја достигне е 70 километри на час, а батериите се полнат и шест и половина часа.

„Ја оддржува забавата, има шик дизајн и удобност во возењето. Орфиро ги комбинира сите идеали и кога е во праање на модерниот моторциклизам: потполно е електричен, брзо се полни и има душа“.

 

luksuz-motori-elektricni-motocikl-orphiro (1) luksuz-motori-elektricni-motocikl-orphiro (2) luksuz-motori-elektricni-motocikl-orphiro (3) luksuz-motori-elektricni-motocikl-orphiro (4) luksuz-motori-elektricni-motocikl-orphiro (5) (1) luksuz-motori-elektricni-motocikl-orphiro (5) luksuz-motori-elektricni-motocikl-orphiro (6) luksuz-motori-elektricni-motocikl-orphiro (7) luksuz-motori-elektricni-motocikl-orphiro (8) luksuz-motori-elektricni-motocikl-orphiro-99

 

Напиши коментар