Спорт

Ова е мис навивачката на Манчестер Јунајтед (Видео)

Оние кои доаѓаат на натпреварите на Манчестер Јунајтед освен квалитетниот фудбал имаат уште една добра причина да не пропуштат ни еден натпревер. Таа причина е убавицата од Колумбија Софија Јарами која е избрана за мис навивачка на Манчестер Јунајтед.

http://www.youtube.com/watch?v=xYPhVBeSW6w

Напиши коментар