Керозин

Ова е најскапиот мотор во светот!

Цената на Ecosse FE Ti XX ќе биде 300.000$ и кој ќе има 2,4 литарски алиминиумски мотор кој на располагање ќе има 225 коњски сили.

Изгледот на овој мотор е агресивен и располага со 9 титаниумски цевки, хидраулична спојка и карбонски диск. Сето ова носи име на луксуз и современост.

Ecosse Moto Works планираат да го објават последниот мотор од серијата Heretic за кој се тврди дека ќе биде најскапиот мотоцикл на светот кој ќе се најде во сериско производство.

images_statii_motori_najskapiot-motocikl_ecosse-titanium-04 images_statii_motori_najskapiot-motocikl_ecosse-titanium-01 images_statii_motori_najskapiot-motocikl_ecosse-titanium-02 images_statii_motori_najskapiot-motocikl_ecosse-titanium-03

 

Напиши коментар