Керозин

Овој ѕвер вози 441км на час! (Видео)

Станува збор за “The Koenigsegg One: 1”, кој од нула до 200 километри на час забрзува за само 20 секунди. Овој ѕвер беше претставен на Саемот за автомобили во Женева, има петтолитарски V8 мотор и неверојатни 1.322 коњи. Задоволството да го имате овој автомобил во својата гаража ќе ве чини околу 2,о3 милиони евра.

Напиши коментар