Спорт

Помошниот тренер на Атлетико Мадрид сакаше да го “изеде” судијата (Видео)

Беше вистински хаос на натпреварот помеѓу Атлетико Мадрид и Реал Мадрид. Имаше еден куп предизвици, вербални конфликти, а на судијата натпреварот повеќе пати му бегаше од раце.

По една спорна одлука на главниот арбитар, помошниот судија Диего Симеоне го смирувале повеќе лица, за да не го нападне судијата. Во прашање бил деталот кога судијата му покажал жолт картон на Диего Кошти поради симулација.

http://www.youtube.com/watch?v=FfAj_t-4CUE

Напиши коментар