Prison brake

Правила за во животот што не смеете да ги заборавите!

1. Со пари среќа не се купува, но подобро е да плачеш во Ферари отколку во Југо.

2. Прости му на непријателот, но запомни му го името.

3. Помогни му на некој кога е во неволја и тој ќе се сети на тебе кога повторно е во невоља.

4. Алкохолот не е решението за проблемите, но ако размислиш подобро, ниту млекото не ги решава.

5. Немој да убиваш луѓе затоа што се глупави, користи сарказам, тоа е легално.

Напиши коментар