Керозин

Пристигна новиот Харли Дејвидсон!

Харли-Дејвидсон пристигна во нова верзија за 2014 – „Super Low 1200T“..

Направен е на веќе докажаниот рам Спортстер 1200, овој мотор се рекламира како лесна верзија за Патување. Цената е навистина одлична и би требала да биде една добра препорака за сите љубители на овој моде. Со цена од 8505 Евра овој мотор ги поседува сите карактеристики кои дефинитивно се важни за возачите на мотори.

 

stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (1) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (2) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (3) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (4) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (5) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (6) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (7) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (8) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (9) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (10) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (11) stigao-je-harley-davidson-2014-superlow-1200t (12)

Напиши коментар