← НАЗАД НА БОЗА

Разлика меѓу кокошка и мерцедес!

Разлика меѓу кокошка и мерцедес!
563 Читања

Често се среќаваме со реклами кои се од секаков карактер, меѓутоа следнава ќе ја забележиме заради креативноста и иновативноста.

Големите компании често знаат да искористат животни (пример јагуар) за да најдобро се опишат себе си. Погледнете и вклучете ја вашата фантазија.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk