Bridal

Сензуални Liv Hart венчаници за 2015 година

Прекрасни, сензуални, нежни и префиниети се зборовите кои ги отсликуваат овие убави фустани.
Секако во оваа магија игра улога и добриот фотограф кој го доловил тоа што сакале Liv Hart да го постигнат.

Едноставно е, нема детаљ кој неам да ви се допадне. Се е совршено искомбинирано и со вкус.

Иако ова се фустани кои се со нагласени чипки и раскош, сепак се доволно префинети за да не изгледаат нападно.

 

enchanted-atelier-2015-bridal-accessories-headpiece-veil-comb enchanted-atelier-2015-flora-swarovski-vine-hair-accessories-by-liv-hart enchanted-atelier-2015-kristina-crystal-tulle-headband enchanted-atelier-bridal-2015-accessories-by-liz-hart-cake-by-maggie-austin-cakes enchanted-atelier-by-liv-hart-2015 enchanted-atelier-by-liv-hart-2015-bridal-accessories-collection enchanted-atelier-by-liv-hart-2015-bridal-accessories-collection-headpieces-veils enchanted-atelier-liv-hart-2015-bridal-accessories-lace-mask-halo-headband-veil enchanted-atelier-liv-hart-2015-bridal-accessories-veil-lace-mask-hairpiece

Напиши коментар