Керозин

Што имаат источните бизнисмени во своите гаражи!

Познато е дека шеиците од истокот имаат многу пари и големи бизниси. Нафтата е тоа што им ги донесе овие коли. Погледнете и ќе разберете колкава е културната и економската разлика меѓу нас и нив 🙂

images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-01 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-02 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-03 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-04 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-05 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-06 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-07 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-08 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-09 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-10 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-11 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-12 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-13 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-14 images_statii_foto_garazata-na-sheik_garazata-na-sheik-15

Напиши коментар