← НАЗАД НА БОЗА

Што се може да добиете доколку купите поволен автомобил?

Што се може да добиете доколку купите поволен автомобил?
645 Читања

Дали сте сигурни дека автомобилот што го купувате на старо е баш таков како што продавачот ви го опиша? Купувањето поволен автомобил е мачка во вреќа и никогаш не се знае што ќе добиете. Затоа препорачуваме да се осигурате пред било каква одлука и пред да се осудите а ги вложите парите, така што ќе го проверите и автомобилот и човекот кој го препродава.

Во таа насока, погледнете го видеото. Ќе се запрепасите!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk