← НАЗАД НА БОЗА

Венчавка на врвот на светот!

Венчавка на врвот на светот!
526 Читања

Бурј Ал Араб не е обичен и луксузен хотел.

Овој хотел се уште изненадува со својот специфичен изглед и организација на необични случувања.

Еден од нив е тенискиот меч помеѓу Роџер Федерер и Андреа Агаси.

Нивниот хелиодром кој служи за слетување хелихоптери, сега веќе нуди друга можност.

На него ќе може да се венчате. Со тоа ќе бидете на врвот на светот!luksuz-fancy-vencanje-burj-al-arab_99 luksuz-fancy-vencanje-burj-al-arab_2 luksuz-fancy-vencanje-burj-al-arab_3

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk