Bridal

Watters со пролетна колекција за 2015

Сите ја сакаме Венеција? Романтична, проткајана со вода и во шармот на Италија.

Епа инспирација за оваа невестинска конекција е токму тој град. Наречена Венециски, фистамоте се со конкретен стил и претпознатливи за колекцијата.

Нежни, проѕирни, со еднотавни детаљи. Невестите немаат доминантна фризура или шминка.
Се со вкус и во минималистички стил.

Повторно се забележуваат монистри, чипка, тул.

 

 

watters-spring-2015-wedding-dress-with-straps-style-6024b-vienna watters-bridal-spring-2015-sleeveless-blush-wedding-dress-style-6012b-leandra watters-bridal-spring-2015-sleeveless-blush-wedding-dress-style-6012b-leandra-back watters-bridal-spring-2015-strapless-wedding-dress-style-6023b-philippa watters-bridal-spring-2015-wedding-dress-style-6010b-paola watters-bridal-spring-2015-wedding-dress-style-6072b-daniela watters-brides-spring-2015-sleeveless-wedding-dress-style-6097b-anzola watters-spring-2015-bridal-sleeveless-wedding-dress-style-6049b-santina watters-spring-2015-bridal-sleeveless-wedding-dress-style-6049b-santina-illusion-back-view watters-spring-2015-wedding-dress-illusion-neckline-style-6099b-viv watters-spring-2015-wedding-dress-illusion-neckline-style-6099b-viv-back-view watters-spring-2015-wedding-dress-style-6030b-cinzia-lace-sheath watters-spring-2015-wedding-dress-style-6030b-cinzia-lace-sheath-back-view watters-spring-2015-wedding-dress-style-6087b watters-spring-2015-wedding-dress-with-straps-style-6024b-viena-back

Напиши коментар