Prison brake

Зошто служи интернетот? Каталина ќе ви покаже :)

Ако не ви е јасно зошто поточно служи интернетот, не се грижете, и во Колумбија на многу луѓе не им е јасно.

За среќа тука е Catalina Otalvaro да ни покаже.

 

Напиши коментар