Like

13 генијални изуми што ќе им го олеснат животот на многу луѓе

Има толку многу интересни работи што се веќе измислени и скоро никој не ги користи.

Зошто? Незнаеме.

Овие работи сигурно ќе ги сакаат многумина.

Гума за чистење на тешко достапни делови

УСБ-стик што означува колку простор е на располагање

Велосипед за сечење на пица

Папучи со LED светла

Велосипед кој исто така служи како кличка за бебе

Чаша што ја фаќа течноста што се истура

Ротирачки клупи што може да се свртите за да го поставите сувиот дел горе после дождот

Четка за коса од која многу лесно можете да ја отстраните насобраната коса

Ноќна маса каде што можете да јадете појадок

Даска за сечење со вградена дигитална вага

Пластични кутии со тајмер што ве спречуваат да земете нешто пред одредено време (одлично за диета, слатки, цигари …)

Тастатура за паметни телефони

Свеќа која можете да ја користите неограничен број пати

Напиши коментар