Bridal

13 заборавени Инстаграм објави од милијардерската свадба на Гутсериев

Копавме длабоко. Милијардерска руска свадба.

До сега сите сме слушнале за оваа свадба од милијарда долари. Поради нашата љубов кон свадбите и сѐ поврзано со нив, копавме длабоко во сметките на Инстаграм на оние кои присуствуваа на сега неславната прослава на Гутсериев за да ги пронајдат сите оние бесценети тајни снимки што знаевме дека постоеа некаде.

Двојката, Саид Гутсериев и Кадија Ужахова, го врзаа јазолот во ресторанот „Сафиса“ во Москва, со списокот на гости, кој наводно бил сочинет од 600 души(би помислиле дека би било лесно да се прегледаат повеќе сметки на социјалните медиуми, но ќе се изненадите кога ќе откриете колку ја ценат приватноста на своите Инстаграм профили, луѓето во Русија).

Не грижете се, ние сепак најдовме сè, од селфи на гости до снимка од невестата што се смее.

Погледнете ги нашите омилени слики и видеа подолу!

View this post on Instagram

#EnriqueIglesias

A post shared by Александр (@finish_2018_) on

Напиши коментар