Like

16 пати кога очекувањата и реалноста беа различни како небото и земјата

Огромна играчка за минијатурно куче, пластичен прстен наместо сребрен, или сладолед од јагода и сирење, само со сирење во него, ова се неколку примери за тоа колку реалноста навистина има добра смисла за хумор. : D

„Маска што маж ми ја порача за Ноќта на вештерките …“

„Жената го нарача ова за нашата мачка, волната пристигна без никакви инструкции“

„Не можам да верувам дека потрошив 100 долари на ова!“

Го чекав ова 6 месеци…“

„Сребро и аметист“

Патував 5.000 километри да ги видам Cliffs of Moher …“

Како мислите дека ќе изгледа и како изгледа навистина:

“Кога нарачувате играчки за вашето куче, не заборавајте да ја проверите нивната големина”

Пакет брокули со само дршки во него

Хотелски појадок

Напиши коментар