Like

Ѕвончето не им работеше, па оставија порака на оградата што ги насмеа минувачите

Ѕвончето не им работи на овие луѓе, но тие не решија веднаш да го поправат. Наместо тоа, оставија порака на оградата што ги натера соседите и минувачите да се смеат.

Да се надеваме дека никој не ги послушa нивните совети. 🙂

Еве што напишале:

Напиши коментар