Like

Кога се плашите од сопствената сопруга повеќе од вирусот – погледнете што ги натера луѓето да му се смеат на овој човек

На овој маж не му е лесно, освен вирусот, очигледно има проблеми во бракот.

Нешто на него ги насмеа луѓето. 😀

Напиши коментар