Like

Некој фотографирал необична сцена, погледнете како во ова кафуле го обезбедуваат потребното растојание

Поради корона вирусот, многу луѓе ширум светот не можеа да уживаат во чаша топол пијалок.

На некои нации им е многу потешко од други.

Така, деновиве можевме да видиме вистинските прослави по повод повторното отворање на кафулињата во Хрватска, па дури и луѓето се шегуваат со тоа.

Оваа фотографија што кружи на интернет е прилично смешна, но сите ќе се согласиме дека овој метод воопшто не е лош 😀

Напиши коментар