Like

Продавачот очајно се обидуваше да ја забрза продажбата, тој објасни сè на неговиот знак

Саботата беше голем ден за љубителите на фудбалот.

После голема пауза поради корона вирусот, конечно имаше нови натпревари во една од најсилните лиги во светот.

И овој продавач на јагоди сакаше да се врати дома на време за да може да го гледа својот омилен клуб без прекини.

Тој тоа го напиша на порака што ја постави веднаш до тезгата.

Погледнете што ги натера возачите да се смеат:

Напиши коментар