Like

Сите ѝ се смееја на оваа жена поради нејзината маска, очигледно не разбра зошто маските се носат

Веќе видовме секакви маски, но маската на оваа жена досега ги надмина сите!

Погледнете како таа се „заштити“. 😀

Напиши коментар