Like

Стрипови што ќе не потсетат на семејните мали моменти со кои сите се соочуваме

Скоро сите се најдовме во вакви или слични ситуации.

Трка да бидете првиот што ќе ја наполни батеријата на мобилниот телефон, обид да се ограничите на само едно колаче или обид да спиете уште 5 минути, кога алармот продолжува да ѕвони.

Илустраторката Адриен Хеџер ни ги покажува сите моменти кои на крајот го прават животот таков каков што е, но и оние што би можеле да ви ја побелат косата.

Напиши коментар