Bridal

Топ 5 најоригинални свадбени автомобили

Низ цел свет, младенците ја избираат луксузната лимузина во која ќе одат до местото на свадбата.

Не мора да повторувате идеи што веќе сте ги виделе и да изнајмите модерни странски автомобили.

Бидете поинакви!

Составивме ТОП 5 примери за свадбени автомобили кои ќе ги изненадат сите гости. Вашата свадба ќе се раскажува долго време!

Бетмен лимузина
Златен ретро автомобил
Лимузина Харли Дејвидсон
Свечен трактор
Хипи

Напиши коментар