Категорија

Astro&Horoscope

Категорија

Деновите се уште топли и доволно долги, но ние сме сè поблиску до постудената половина на октомври. Што велат sвездите, на кого оваа недела ќе им донесе нови љубови и деловни победи, а на кои грижи и проблеми? РаботаВеќе подолго време не сте биле под ваков притисок на работа. Се…