Motherhood

Бебето треба да ужива кога го бањате

Многу е важно да успеете првото бањање на вашето малечко да биде пријатен ритуал во кој бебенцето ќе ужива. Ова видео ќе ви покаже колку внимателно треба да го изведете сето тоа за да предизвикате пријатни емоции кај малечкото.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QhmR9Klkdbs#!

Напиши коментар