Motherhood

Безбедносен шлем за доенчиња

Кога имате деца, нормално е да имате и многу предмети, играчки во домот. Но, за овој непотребен производ парите би биле залудно потрошени . Овој безбедносен шлем за доенчиња е дефинитивно само еден од чудните производи за бебиња.

Ставајќи му шлем на едно бебе кое учи да оди навистина изгледа смешно. И покрај тоа што ниеден родител не сака да го изложи своето бебе на (иако мал) ризик како што е повреда на главата,  неколку паѓања и модринки се само дел  од развојната фаза на детето т.е. од проодувањето.

Напиши коментар