Like

Човекот со 245 кг го шокираше светот со својот глас!

Иако има 245 килограми, тој ја шокираше публиката со својот неверојатен глас. Дебелкиот Фреди Комбс се пожали дека пред две години имал 417 килограми и дека речиси умрел. Поминувањето на аудицијата значи “ДА”, за неговото здравје и иднина.

Напиши коментар