← НАЗАД НА БОЗА

Ела восхитува со својот раскошен глас

Уште една прекрасна изведба на младата британка Ела, која веќе неколку недели го импресионира светот со своите изведби на британското Х Фактор.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk