Motherhood

Фотографии кои ќе Ве разнежнат: Дечиња и коњи – една посебна и голема љубов !!!

Дечињата се оние кои вистински знаат да ги споделат емоциите…

Додека во светот на возрасните, сé е толку комплицирано и доминантно, расте жедта за емоции, но од друга страна, потребата за моќ и доминација… Кај најмалите, не е така…

Тие знаат да се радуваат на секое ливче, споделуваат емоции дури и со животните, на еден поинаков начин, безрезервно, без да помислат дека би можеле да бидат повредени…

Како го прават тоа ???
Верувајте дека следниве фотографии со деца и пони коњчиња, освен што ќе Ве разнежнат, ќе Ви го дадат и одговорот…

Напиши коментар