Bridal

Лимитед Едишн Колекција венчаници на Алберта Ферети

Познатата дизајнерка Алберта Ферети ја претстави својата најнова пролетна колекција на венчаници, која е лимитед едишн, и е надвор од границите на традиционалните венчаници.

Она што не воодушеви кај оваа колекција се прекрасните метални акценти на фустаните, кои не се во традиционалната бела боја, но сепак ќе направат секоја невеста да се чувствува елегантно и отмено.

Креациите на Ферети се наменети за оние невести кои сакаат нивната венчаница да наликува на фустан за повеќе прилики, односно за оние невести кои сакаат својата венчаница да може да ја носат повеќепати на различни настани.

Напиши коментар