Prison brake

Најголемата змија која некогаш сте ја виделе!

Медуса е тешка 136 килограми, а долга е дури 8 метри. За да ја подигнат потребни се околу 15 луѓе. Таа се наоѓа во куќата на стравот во Канзас Сити, а од неодамна се запиша во Гинисовата книга на рекорди, како најголемата змија во заробеништво.

FOTO: Medusa: Najveća zmija ikada viđena!

 

 

Напиши коментар