Prison brake

Најголеми суперјахти во светот

Велат дека едрењето е спорт за богати луѓе. Иако ова е можеби најспориот начин на патување, ова е сепак и најскапиот начин за да се стигне било каде.

Некои работеле на тоа бродовите да бидат побрзи, други пак работеле на тоа да изгледаат подобро. Но, сите сакаат да бидат големи. Еве ги најголемите бродови што се изградени:

World’s 20 Biggest Yachts

 

Напиши коментар