Motherhood

Најслатките ликови од цртаните филмови

Децата ги обожаваат животните и цртаните филмови. Би било убаво доколку ги погледнете заедно најслатките ликови од цртаните филмови, кои со љубов ги издвоивме за Вашите најмили. Овде се и преслатките ликови од цртани филмови кои ги сакавме и ние, кога бевме деца… Сигурно ќе се сетите на нашите идоли од детството !!!

1. Твити

2.Dumbo

3.Штурчето ( Пинокио)

4.Глупчо ( Снежана и седумте џуџиња )

5.101 Далматинец

6.Fievel Mousekewitz ( American tail )

7.Љубопитниот Џорџ

8.Флондер ( Малата сирена )

9.Могли

10. Ѕвончица ( Петар Пан )

11. Бу ( Чудовишта )

12. Agnes

13.Ратавуј

14. Немо ( Барајќи го Немо)

15. Плуто

16.Бамби и зајчето Тампер

Напиши коментар