Bridal

Неодоливи фустани и акцесоари за старосватици и куми

Оваа сезона нуди изобилна нота на избор од најдобрите брендови.

Погледнете ја галеријата која ви ја подготвивме за денес а нуди стајлинзи за првите женски фронтмени, веднаш до невестата…

Jim Hjelm

 

Oscar de la Renta

 

 

Noir by Lazaro

 

Tejani

 

BHLDN

 

Nina Shoes

 

Jenny Yoo Collection

 

 

Kotur

 

Bari Jay

Напиши коментар