Prison brake

Одмаздата на бикот!

Ако ви е страв од крв и бикови подобро пропуштете ја оваа колекција морбидни фотографии. Јас лично не ги сожалувам луѓето кои ги гледате на овие фотографии бидејќи свесно одлучиле да учествуваат во едно нечовечко измачување на животните во случајов биковите. Ваквото изживување со животни, како што се и борбите со пит були треба најстрого да се казнуваат. А луѓето што измачуваат животни заслужуваат и полошо од ова!

 

Напиши коментар