Prison brake

Украла брод мислејќи дека е пират!

Британката Елисон Вилан, украла патнички фериброд, додека била бијана и додека се возела извикувала „Јас сум Џек Спероу“.

Жената била пијана и веројатно малку повеќе се занела во ликот од познатиот филм „Пиратите од Карибите“.

Бродот кој таа го возела почнал да удира во други бродови, а после час  и половина бродот бил запрен, а  жената била уапсена.

Напиши коментар