Prison brake

Уште едно место во САД со само еден жител

Места со само еден жител

Рели, Алберта, САД

Рели е населба во околината Кардстан во Алберта, САД. Во 1966 година имаше население од само 5 луѓе, а според последниот попис има само еден жител.

 

Напиши коментар