Prison brake

Возниот парк на познат руски мафијаш

Познатиот руски мафијаш Александер Сурин, беше затворен поради трговија со дрога. Неговиот имот беше запленет. Така се доби можност да се види неговата голема колекција на супер автомобили како Bugatti Veyron, Ferrari, Rolls-Royce Phantom и многу други. Целата колекција е проценета на 6 милиони долари. Целосната листа на неговите автомобили:

Bugatti Veyron (x2): $1 680 000 ($3 360 000)
Enzo Ferrari (x2): $613 000 ($1 226 000)
Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé: $491 000
Rolls-Royce Phantom: $421 500
Ferrari 599 GTB: $318 000
Ferrari California: $220 000
Porsche 911 GT3: $125 000.

 

 

Напиши коментар