Like

6-годишен виртуоз на тапани

Неговото име е Ејвори Молек, има 6 години, но веќе е конкуренција на најдобрите тапанари.

Кога имал 4 години, родителите го запишале на часови по тапани. Тој постепено се усовршувал и веќе е интернет сензација. Тој има слух (бидејќи сеуште е многу мал да чита ноти), но успева да додаде нешто уникатно во секое свое исполнување. Проверете сами.

Напиши коментар