Prison brake

Апсолутен хит: Ресторан тоалет

Во Лос Анџелес  се отвори нов ресторан во кој клиентите се хранат од тоалетни чинии. Ресторанот се вика “Магичен тоалет”. Посетителите седат на тоалети школки, а масите се со иста форма. Човек би се зачудил кога би посетил ваков ресторан, но официјалното отворање кон крајот на минатата недела беше спектакуларен успех. “Во текот на викендот имавме страшно многу гости. Немаше место за сите и некои чекаа во холот”, вели келнерот Даниел.

“Идејата е од Тајван. Храната која ја сервираме, е типична тајванска храна, како што се на пример тестенини со говедско”.

Сите клиенти се фасцинирани од оригиналноста, храната и услугата.

 

Напиши коментар