Prison brake

Авион слетува на само неколку мерти над главите на луѓето на плажа

Покрај белиот песок и кристално чистата вода, Maho Beach е крајна дестинација за слетување на авионите. Островската “Princess Juliana International Airport” е позната по ниското слетување.

Затоа не е ни чудо што е ова најпопуларната дестинација на Карибите.

Иако сето ова личи на филмска катастрофа која ќе се случи, безбедноста е беспрекорна.

http://www.youtube.com/watch?v=IT0hkxuWn7o

Напиши коментар