← НАЗАД НА БОЗА

Баш непријатно: Човекот излегол од својата хотелска соба, а вратата му се заклучила

Баш непријатно: Човекот излегол од својата хотелска соба, а вратата му се заклучила
617 Читања

Сигурносните камери во еден хотел го снимиле човекот кој не сакал послугата да го вознемирува, па самиот го изнел послужавникот со остатоците од храна пред својата соба. Меѓутоа, тоа го направил гол, и при тоа му се случил голем баксуз- вратата од неговата соба се заклучила.

Од тој момент почнува неговата гола и непријатна одисеа до рецепцијата, до која морал да дојде низ ходникот и лифтот како би земал нов клуч од својата соба.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UCzejSt8s7I

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk