Prison brake

ДЕТЕТО РИБА: АМЕРИКАНСКОТО ХЕМИСКО ОРУЖЈЕ МУ ГО УНИШТИ ЖИВОТОТ!

Мин Ан е сираче од Виетнам кое е родено со мистериозно пореметување при што кожата му наликува на крлушки од риба и постојано се лупи.

Неговата лоша здравствена состојба како што се вели е последица од американското хемиско оружје користено во текот на Виетнамската војна.

Погледнете го документарниот филм за случајот на ова момче:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=720wDpDOtQY

Напиши коментар